SanWa - BC

Sandrine Tungka is an ordinary woman.

A person who loves the smell of new (e)BOOKs.

A young at heart who likes to TRAVEL the world.

A girl who dives into PARENTING ocean.

A woman who loves taking PICTUREs with her not-so-sophisticated handhelds and devices.

A dreamer and a doer of following her passion.

She has an extraordinary life that God has given.

To know her more, please visit her in social medias and be friend with her.

Instagram: @sandrinetungka

Twitter: @sandrinetungka

Facebook: Sandrine Tungka

LinkedIn: Sandrine Tungka

G+: Sandrine Tungka

As she loves books, she tries to review some and become the author of SanWa Library.

Please do visit and you won’t regret.

“The more that you read the more that you’ll know, the more that you learn the more places you’ll go!”
– Dr. Seuss –

Regards,

sans-sign

58 thoughts on “About SanWa”

  1. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ayo kita saling kunjung dan saling mengikuti blog.

    1. Terima kasih sudah berkunjung… salam kenal dari saya 🙂
      Terima kasih dibilang keren 😀 … hehehe saya cuman pake yang gratisan aja yang pada dasarnya emang udah keren banget 😀

    1. Awhhh thank you so much mba Mikan!!! Sorry for my late response. 😀
      Actually I have received this award before, but I will update it with your link in it. 🙂
      Yup I am mba. Are you also a Manadonese?

  2. Hai Sandrine, salam kenal. Suka membaca beberapa cerita diblogmu. Daann ternyata pernikahan kita cuman beda seminggu. Selamat menempuh hidup baru yaa. Langgeng selamanya, bahagia dan sehat selalu
    -deny-

  3. Nice to meet you ^ ^ makasih ya udah follow and mampir ke blog ku hehe.. semoga lewat blog ini pertemanan kita baik adanya ^ ^.. sooo pengen explorasi ke rmh (blog) ini dulu yaah.. seru bacanyaa.. tapi komen besok deh yaa.. aku dah ngantuukk .. maklum kdg baru bs nge blog malam – malam banget, nunggu krucils ku pada bobok hehehe…

    1. Hallloooo… Nice to meet you too…. Terima kasih sudah berkunjung balik 😊
      Aku suka blognya mba, belum pernah ninggalin jejak siyh tapi isinya menyenangkan bersama seluruh keluarga… 😊😊
      Mudah-mudahan bermanfaat ya mba 😊😊😊

  4. I am glad to be here Sandrine.I am happy to meet you in the blogging world. you have a beautiful site. Loving to blog is very important for success in blogging. I am very sure you will succeed in a big way. I hope you will have a nice time when you visit my blog as I have had on your own. Keep shining. The world needs your light.

  5. Hi, thanks uda follow blog sy follow balik ya. Btw sy jg penggemar berat westlife. Nonton paula dan paulina serta maria mercedes. Waktu paula kecelakaan dan setir mobil dgn 1 kaki sy heran kok bisa ya? Maklum waktu kecil blom tau ada mobil matic

    1. Hallo mba Adhya…
      Terima kasih mau follow balik 🙂
      Heheh iya niyh manten baru 🙂 🙂 Terima kasih juga atas ucapannya…
      Senang berkenalan dengan orang-orang baru, jadi tambah teman juga 🙂

      1. hehehehe. ^^ yup, dari indo… cuma sejauh ini belum ada post bahasa indonya sih memang. XD
        thank you~ <3 blognya juga oke. ^^b belum banyak baca, baru cek post free book. XD

Leave your footprint here ... :)